SLTN kiest voor Bastion 365

Bastion 365 heeft zijn partner-netwerk verder uitgebreid. SLTN heeft Bastion 365 voor veilig e-mailen opgenomen in hun portfolio om dit bij hun klanten te kunnen aanbieden. SLTN bestaat meer dan 20 jaar en er werken ruim 500 medewerkers. SLTN Ontzorgt ICT en doet dit al meer dan 20 jaar met Kwaliteit, Passie, en Innovatie. SLTN  bedenkt, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen voor organisaties in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, de industrie, de overheid en in de zakelijke dienstverlening.

Security is hierbij een belangrijke pijler in de oplossingen van SLTN waarbij e-mail een veel gebruikt medium voor fraude, gegevensverlies en andere digitale bedreigingen is. Daarom heeft SLTN Bastion 365 als oplossing voor veilige e-mail opgenomen in “Uw Ideale Werkplek”. Met Bastion 365 in combinatie met Microsoft Office 365 biedt SLTN een oplossing die voldoet aan de NTA7516, SPF, DKIM, DMARC, STARTTLS en DANE standaarden voor veilige e-mail.

Meer informatie –>