Linden-IT Managed Services voegt Bastion 365 toe aan hun portfolio voor veilig mailen in de zorg met Microsoft 365.

Bastion 365 heeft zijn partner-netwerk weer verder uitgebreid. Linden-IT gaat Bastion 365 opnemen in hun portfolio. Met Bastion 365 in combinatie met Microsoft 365 kun je gebruikersvriendelijk en veilig mailen volgens NTA 7516, de norm voor veilig mailen in de zorg. Bastion 365 is eenvoudig te integreren, zonder plug-ins of ander gedoe.

Over Linden-IT
Linden-IT levert zakelijke ICT-diensten, waaronder detachering, opleidingen, consultancy en verschillende vormen van outsourcing en insourcing op het gebied van ICT. Hierin staat de relatie met ICT-professionals, klanten en partners centraal. Benieuwd? Klik hier voor de website: www.linden-it.com

Met deze samenwerking halen wij brede kennis in huis van Microsoft 365 en Azure, en een deskundig implementatiepartner. Beide partijen kijken uit naar de samenwerking en hebben er het volste vertrouwen in!