Inspiratiesessie Veilig Mailen voor beslissers in de zorg

‘Veilig Mailen zonder plug-ins of ander gedoe’

NTA 7516 is een norm waaraan de zorg moet voldoen. Voldoet een zorgorganisatie niet aan deze norm, dan mogen ze geen medische gegevens per e-mail versturen.

Veel zorginstellingen maken tegenwoordig gebruik van Microsoft 365 of Office 365. Met de komst van de NTA 7516 hebben deze organisaties een uitdaging. Een groot onderdeel van de NTA omvast de inzet van beveiligingsprotocollen en -technieken zoals DNSSEC, DANE en sms 2factor authenticatie. Echter, Microsoft 365 heeft dit niet (standaard) in haar platform opgenomen.

Zorgorganisaties kiezen daarom vaak voor alternatieve oplossingen. Deze oplossingen leunen vaak op inschattingen en beslissingen van de professional of communicatie ‘veilig’ verstuurd dienen te worden. Een verkeerde beslissing kan een enorme impact als gevolg hebben zoals een datalek of verkeerde informatie die gecommuniceerd wordt. Hoe behoudt een zorgorganisatie een compliant werkwijze die veilig en volledig gecertificeerd is?

Deze inspiratiesessie wordt gehouden op donderdag 23 september 2021 van 09.30 uur tot 10.30 uur. Tijdens deze sessie krijgt u de kans om nieuwe inzichten op te doen over het onderwerp door onze experts en inspirerende sprekers.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan voor deze exclusieve inspiratiesessie en verzeker uzelf kosteloos van een plaats.

Agenda 23 september 2021

Uw gastheer: Richard Bordes

09.30 uur
Inbellen en welkom

09.35 uur
Start inspiratiesessie waarbij wordt ingezoomd op herkenbare problematiek van veilig mailen binnen zorginstellingen.

Tevens zal gekeken worden naar Bastion 365. Dit biedt een oplossing voor veilig mailen met Microsoft Office 365 zonder de genoemde ‘bijwerkingen’.

10.15 uur
Q&A

10.30 uur
Afsluiting

Het is mogelijk om na de sessie een 1-op-1 gesprek te plannen om de besproken onderwerpen verder te doorlopen.