Veilig mailen voor advocaten en juristen, gewoon vanuit Outlook

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook.


Veilig mailen voor advocaten en juristen, gewoon vanuit Outlook

Veilig mailen met cliënten, ketenpartners en de Rechtspraak, gewoon met Office 365 en Outlook.
Juridische informatie is per definitie vertrouwelijk en moet als zodanig uitgewisseld worden. Bastion 365 beveiligt uw mailserver en zorgt ervoor dat automatisch alle vertrouwelijke mail en bestanden veilig en conform de richtlijnen verstuurd wordt.

Veilig mailen met Outlook

Alle veilige e-mailcommunicatie vindt dan gewoon plaats middels met uw bestaande Outlook client, met uw bestaande mailbox account. U hoeft geen plug-ins te installeren, een tweede mailsysteem te gebruiken of extra handelingen te verrichten om veilig te kunnen mailen. Bastion 365 werkt met alle versies van Outlook, dus ook iPhone, iPad of Mac. Ook zaken als functionele en shared mailboxen en koppelingen met het zaaksysteem worden volledig ondersteund.advatages-veilig-mailen

Secure File Transfer

Grote stukken, medische dossiers, video bewijs of due diligence? Met Bastion 365 kunt u ook veilig grote bestanden versturen, direct vanuit Outlook. De bestanden zijn altijd beschermd met encryptie en multi- factor authenticatie. Bestanden worden opgeslagen in uw eigen systeem en niet bij een derde partij. Middels het ingebouwde portaal kunnen ook cliënten veilig (grote) stukken met uw organisatie uitwisselen. U kunt daarbij zelf aangeven welke formaten en groottes zijn toegestaan.


advatages-veilig-mailen

Extra Zekerheden met Digitale Handtekening en Afleverbericht

Naast gegarandeerde veilige verzending, biedt Bastion 365 extra zekerheden. Zo is er van elke verzending een digitaal afleverbewijs waarmee vast ligt wanneer, wat aan wie verzonden is. Daarnaast kunnen uitgaande berichten automatisch worden voorzien van een eIDAS digitale handtekening die onherroepelijk verbonden is met de inhoud van het bericht en de afzender. Daardoor liggen zowel de inhoud als afzender controleerbaar en rechtsgeldig vast, zowel voor de verzender als de ontvanger.


advatages-veilig-mailen


100% SaaS, Geen beheer

Bastion 365 is een 100% SaaS oplossing die direct en veilig gekoppeld is aan uw Microsoft mailserver omgeving. U hoeft geen extra investeringen te doen in hardware, software of onderhoud. U betaalt ook niet per bericht, maar gewoon een vast bedrag per mailbox per maand. Omdat Bastion 365 een onderdeel wordt van uw Office 365 omgeving is er na de eenmalige server activatie geen beheer. Kunt u zich volledig richten op de praktijk.


advatages-veilig-mailen


Heeft u vragen over onze mailoplossing of wilt u een demo? Wij laten u graag zien wat Bastion 365 voor u als advocaat of jurist kan betekenen.
'Wij kozen voor Bastion 365 als onze oplossing voor het ‘veilig mailen’ van de rechtspraak omdat het volledig integreert in je Outlook omgeving en ook nog eens volledig geautomatiseerd is, waardoor er geen enkele extra handeling nodig is ten opzichte van een normale e-mail. Gebruikers hebben geen gewennings- of leertraject nodig, maar e-mailen zoals ze dat al gewend zijn, zonder extra knoppen, plug-ins, pop-ups, sms-codes of andere ongemakken.'

Facilitair manager & directie assistent, Drs. C.P.M. (Cas) van Zijl


Locatie

Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag


Contact

E-mail:   info@bastion365.nl
Tel:   070-301 51 00

Locatie


Bastion 365
Lange Voorhout 92, 2514 EJ Den Haag

Contact


E-mail:   info@bastion365.nl

Tel:   070-301 51 00

© 2022 Bastionic B.V. made handelend onder de naam Bastion 365.