Veilig mailen voor Legal: deel juridische informatie veilig met Outlook

Nu de Rechtspraak en Raad van State ook overstappen naar Veilig Mailen, is het niet meer de vraag óf we veilig mailen maar hoe. Met Bastion 365 doet u dat gewoon automatisch met Microsoft Office 365.

 

Veilig Mailen met Outlook

Bastion 365 is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft. Met Bastion 365 is veilig mailen dan ook gewoon mailen met Office 365 Outlook, vanuit uw eigen mailaccount, zoals u dat gewend bent.
Dus geen plug-ins, pop-ups of allerlei extra handelingen. Bastion 365 ondersteunt alle versies van Outlook, dus ook iPhone, iPad en Mac. Ook mailen van/naar functionele en shared mailboxen wordt volledig ondersteund. Omdat u werkt met de gewone Outlook blijven ook de slimme koppelingen met bijvoorbeeld het zaaksysteem in stand.

NTA 7516 gecertificeerd

Met Bastion 365 voldoet u volledig aan de NTA 7516 en AVG vereisten voor het veilig verzenden van persoonlijke informatie. Door de NTA-certificatie heeft u 100% interop met alle overige NTA 7516 gebruikers zoals De Rechtspraak, Raad van State en ketenpartners. Veilig mailen gaat daarbij van mailbox naar mailbox, zonder sms-codes.

Juridische Zekerheden

Bovenop de NTA 7516, maar ook voor het overige mailverkeer, biedt Bastion 365 optioneel extra zekerheden die zelfs verder gaan dan fax. Zo wordt elk uitgaand bericht automatisch voorzien van een digitale handtekening die onherroepelijk verbonden is met de inhoud van het bericht en de afzender. Daarmee ligt vast wanneer, wat, door wie verzonden is. Daarnaast wordt er van elke verzending een digitaal afleverbewijs met tijdstempel aangemaakt en blijvend gearchiveerd.

Grote bestanden delen

Grote stukken, producties of beeldmateriaal? Geen probleem. Met Bastion 365 verstuurt en ontvangt u veilig grote bestanden. Ook cliënten kunnen hiermee veilig (grote) stukken uitwisselen.

100% SaaS

Bastion 365 is een 100% SaaS dienst die via een beveiligde verbinding gekoppeld wordt aan uw mailserver. U hoeft dan geen software te installeren. Het beheer is onderdeel van de dienst.


Meer informatie

Stuur een e-mail | Aanvragen demo